Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل اعلام کرد که از زمان آغاز موج تظاهرات و اعتراض ها علیه کودتای نظامی ارتش در اوایل فوریه تا کنون 54 معترض به دست کودتاچیان کشته شدند.

«میشل باشله»کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل امروز پنجشنبه گفت که آمار واقعی قربانیان بسیار بیشتر است و 54 قربانی فقط شامل تعدادی است که دفتر سازمان ملل توانسته است ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشله تأکید کرد که حمله به کادرهای پزشکی و تیم های امداد رسانی در جریان تظاهرات وی را شوک زده کرده است و از نیروهای امنیتی در میانمار خواست که «سرکوب شدید تظاهرکنندگان مسالمت آمیز را متوقف کنند» و همچنین «دست از کشتن معترضان بردارند».

بر اساس اطلاعات دفتر حقوق بشر وابسته به سازمان ملل بیش از 1.7 هزار نفر در میانمار از اوایل فوریه تا کنون به دلیل شرکت در تظاهرات یا فعالیت سیاسی با خشونت بازداشت شده اند که فقط 700 نفر از آنها روز چهارشنبه در جریان یورش گسترده ارتش بازداشت شدند.

باشله از حکومت جدید میانمار خواست که همه بازداشت شدگان را آزاد کند.

همچنین سازمان ملل نگرانی خود را نسبت به بازداشت 29 خبرنگار در میانمار در روزهای اخیر و توجیه اتهام جنایی به هشت نفر از آنها ابراز کرد.

این در حالی است که نماینده ویژه سازمان ملل اعلام کرد در موج اعتراضات علیه کودتاگران میانمار در روز چهارشنبه سوم مارس، ۳۸ نفر کشته شدند. با این حال بار دیگر مردم این کشور به خیابان‌ها آمده‌اند. 

  با وجود کشته‌های بسیار در میانمار بار دیگر مردم معترض علیه کودتاچیان نظامی به خیابان‌ها آمدند. در یانگون، ماندالای و شهرهای کوچک بار دیگر مردم این کشور به اعتراضات خود ادامه دادند. در بسیاری از شهرها، مردم در خیابان‌ها سنگربندی کرده‌اند.

در موج اعتراضات روز گذشته چهارشنبه سوم مارس (۱۳ اسفند) ۳۸ نفر با شلیک نیروهای نظامی کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

از زمان اعتراضات مردمی علیه کودتاچیان نظامی بدین سو، در مجموع 54 نفر با شلیک نظامیان جان خود را از دست داده‌اند. شمار کشته‌شدگان می‌تواند رو به فزونی بگذارد، زیرا بسیاری از مجروحان در وضعیت بسیار وخیمی به سر می‌برند.

نظامیان این کشور حدود یک ماه پیش رئیس دولت، آنگ سان سو چی را بازداشت کرده و او را در حصر خانگی قرار دادند. شمار زیادی از سیاستمداران و فعالان سیاسی نیز بازداشت شده‌اند. تظاهرکنندگان خواستار آزادی و بازگشت آنگ سان سو چی به رأس دولت هستند.

نظامیان میانمار ادعا می‌کنند که در انتخابات پارلمانی که ماه نوامبر برگزار شد و نیروهای دموکراسی‌خواه به رهبری آنگ سان سو چی به پیروزی رسیدند، تقلب شده است، بی آنکه شواهد و سندی ارائه دهند.

به رغم اعتراضات و فشارهای بین‌المللی علیه اعمال خشونت در مقابل تظاهرکنندگان معترض، حاکمان نظامی به برخوردهای خشونت‌آمیز علیه مردم ادامه می‌دهند با این امید که بتوانند به اعتراضات گسترده پایان دهند.

مانگ سانگ‌کا، یکی از رهبران اعتراضات در صفحه فیسبوک خود نوشته است: «با وجود تیراندازی‌های بیرحمانه، ما ادامه خواهیم داد، بی‌آنکه حتا یک روز در آن وقفه ایجاد شود.»

بر پایه تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در روز پنجشنبه ۴ مارس در شبکه‌های اجتماعی، مردم در سراسر کشور با دسته‌های گل یاد قربانیان را گرامی داشتند.

مأموران پلیسی که به هند فرار کردند

سفارت آلمان در یانگون و دیگر سفارتخانه‌های کشورهای غربی به نشانه سوگواری، در صفحه فیسبوک خود تصویر پروفایل خود را با عکس سیاه منتشر کردند.

سفارت آمریکا در پایین این تصویر نوشته است: «دیدن خاموشی زندگی این همه انسان در میانمار، قابل تحمل نیست. (...) شلیک به سوی غیرنظامیان انزجارآور است.»

به گزارش خبرگزاری رویترز، در میان نیروهای پلیس میانمار مقاومت در قبال برخورد خشن نیروهای انتظامی با مردم، نیز خود را نشان می‌دهد. سه مأمور پلیس به هند فرار کرده و از این کشور پناه خواسته‌اند.

استفن لالریناوما، بازرس پلیس ایالت میزورام هند در این رابطه گفت: «این مأموران پلیس میانمار گفته‌اند که از سوی حاکمان نظامی دستورهایی دریافت کرده‌اند که نمی‌توانند از آن پیروی کنند. به همین دلیل از مأموریت خود فرار کرده‌اند.» این سه تن روز چهارشنبه سوم مارس از مرز میان دو کشور گذشته و وارد خاک هند شدند.

اتحادیه اروپا کمک‌های عمرانی خود را متوقف کرد

اتحادیه اروپا با بالا گرفتن خشونت‌های کودتاچیان علیه مردم معترض در میانمار، کمک‌های عمرانی خود به این کشور واقع در جنوب شرقی آسیا را متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کمیسیون اتحادیه اروپا با اعلام این خبر گفته است این کمک‌های مالی می‌توانند از سوی کودتاگران نظامی مورد سوءاستفاده قرار گیرند. این کمک‌ها به طور معمول از جمله برای مدارس و توسعه عمرانی کشاورزان روستایی در نظر گرفته شده است. میزان این کمک‌ها در طول چندین سال سر به چند صد میلیون یورو می‌زند.

یک نماینده تجاری در ژنو در این زمینه گفت که اتحادیه اروپا به سازمان تجارت جهانی اطلاع داده که کلیه همکاری‌های عمرانی که می‌توانسته کمکی برای نظامیان باشد، متوقف شده‌اند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 آنگ سان سو چی میشل باشله کودتا در میانمار آنگ سان جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • بازخوانی یک جنایت
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تشدید اعتراضات ضد صهیونیستی در کشور‌های غربی در حمایت از مردم غزه